Server üzemeltetés / karbantartás

Deephost server üzemeltetés, server karbantartásEgy szerver megvásárlása, annak installálása és szerver parkban való elhelyezése után sem lehet nyugodtan hátradőlni, ezeket ugyanis tekinthetjük az első lépésnek. A továbbiakban elengedhetetlen a szakszerű üzemeltetés. És itt nem az olyan adminisztrátori feladatok elvégzését kell érteni, mint az új alkalmazottak címének és jogosultságainak a felvitele. Ennél sokkal fontosabb és komolyabb feladatok is adódnak.

Az operációs rendszer tervszerű megelőző karbantartásinak és biztonsági frissítésének elvégzése legalább annyira fontos a stabil üzemelés szempontjából mint a megfelelő kiinduló konfigurálás. Az egyik a másik nélkül ugyanis azt eredményezi, hogy instabil és könnyen támadható rendszert vásároltunk a pénzünkért. Sőt ennél komolyabb problémánk is lehet, ha a nem megfelelő biztonság miatt éppen a mi szerverünket használják illegális támadások fedezésére, ezzel pedig nekünk okozva akár jogi problémát azzal, hogy be kell bizonyítanunk az ártatlanságunkat.

Mindezek megelőzésére azt ajánljuk vegyék igénybe szerver üzemeltetési, karbantartási szolgáltatásunkat. Tapasztalt kollégáink friss, mindig gyors és naprakész szervert biztosítanak szerződött partnereink számára.

További információért és személyes ajánlatért keressenek minket az alább látható elérhetőségeinken.