CRM hosting

Ügyfélkapcsolat-kezelés okosan

Manapság, amikor minden meglévő és leendő ügyfelet különös gondossággal kell kezelni, elengedhetetlen egy megfelelő CRM (Customer Relationship Management) rendszer használata.

Sokkal egyszerűbbé válik általa a potenciális ügyfelek kezelés, a kiadott ajánlatok kezelése és az adminisztráción így megspórolt időt további bevételt növelő feladatokra lehet fordítani. Korábban szinte csak a nagyvállalatok engedhették meg maguknak a költséges CRM rendszereket, de manapság a különböző megoldásokat szállító cégek versenye jelentősen csökkentette az árakat, ezért nemcsak közepes, de akár kisvállalatok számára is gazdaságosan üzemeltethető rendszerek léteznek.

Ezek a rendszerek jellemzően szerveren futnak, így több telephelyen, és a kívülről, vagy otthonról bedolgozók is ugyanúgy el tudják érni. Itt érkeztünk el a mi szerepünkhöz, direkt CRM rendszerekhez beállított környezetünk nem csak a szoftver gyorsaságát garantálja, de a kényes ügyfél-információk biztonságát is nyújtja partnereinknek.

Legyen szó vásárolt szolgáltatásról, vagy egyedi fejlesztésről, a mi szervereinkben nem fognak csalódni.

Ha még nincs CRM rendszerük, de szeretnének, abban is tudunk segíteni, keressenek az elérhetőségeinken és biztosítunk megoldást.