ERP hosting

Vállalatirányítási információs rendszerek

Néha és néhol hajlamosak az ERP-t (Enterprise Resource Planning) összemosni a CRM-mel, pedig csak az közös bennük, hogy egy bizonyos vállalatirányítási folyamatot igyekeznek könnyíteni. Valójában a CRM egy kiegészítő egysége az ERP-nek.

Nevéből is fakadóan a vállalatirányítási információs rendszer egy cég napi működési folyamatainak kezelését hivatott megkönnyíteni. Segítségével könnyen elérhetőek az emberi és tárgyi erőforrásokra vonatkozó információk, valamint leegyszerűsödnek a tevékenységek és funkciók koordinálása.

A jelentéskészítés sem volt soha annyira könnyű, mint ezekkel a rendszerekkel, hiszen ha minden szükséges adatot felvittünk, akkor csak a megfelelő lekérdezéseket kell alkalmaznunk és máris hozzájutottunk a naprakész és pontos információhoz, amit korábban legalább egy alkalmazott hozott létre számtalan különböző forrásból. Az így felszabaduló erőforrást pedig ennél sokkal hasznosabb tevékenységre lehet fordítani, tovább növelve ezzel a cég hatékonyságát.

SSD-s tárhelyeink jelenleg a leggyorsabb hozzáférhetőséget garantálják bármilyen nagy és szerteágazó adatbázishoz annak érdekében, hogy vállalatuknak mindig, mindenkor rendelkezésére álljon az az információ, ami a következő lépés meghozatalához szükséges.